Ring i dag på +45 53 600 501
Om Rudeco
Om Rudeco

Om Rudeco


Legepladser - Sjov og sikker leg – Kontakt Rudeco

I mere end 35 år har Rudecos legepladser givet børn og voksne unikke oplevelser. Vores legepladser udfordrer børnene og giver dem inspiration til sunde og sjove lege under trygge forhold.

Legen er vigtig for børn, da det er igennem legen, at børn:

Får stimuleret deres sanser.
Udvikler deres grov-motorik.
Giver fantasien frit løb.
Lærer at samarbejde og hjælpe dem, der er mindre end en selv.
Griner og glæder sig til nye oplevelser hver eneste dag.

Hos Rudeco er kunden altid i centrum

Vi ønsker at skabe præcis den legeplads eller det aktivitetsområde, som du ønsker. Vi tager derfor udgangspunkt i dine ønsker, når vi sammen planlægger aktivitetsområder og opstiller legepladser. Vores mange års erfaring med legepladser kombineret med det bedste materiale inden for 3D præsentation, video og målfaste tegninger sikrer dig et optimalt udbytte af dit område.

Dansk fabrikant af legepladser

Rudeco er en innovativ og moderne dansk virksomhed, der hele tiden følger med tiden. Hele forretningsplatformen i Rudeco er digitaliseret gennem innovation, processer og avanceret 3D tegneprogrammer. Alle vores medarbejdere besidder en stor faglig kompetence på hvert sit felt, og de er klar til at rådgive dig i at finde den bedste løsning for din legeplads.

Kontakt Rudeco

Kontakt os på telefon 43 99 60 33 og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan tilbyde dig. Du er også meget velkommen til at sende en mail til rudeco@rudeco.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, efter vi har modtaget din henvendelse.