Ring i dag på +45 53 600 501

De bedste legepladser og legeudstyr til institutioner kommer fra Rudeco

Rudeco har over 35 års erfaring med design, produktion og opsætning af legepladser til institutioner. Alle vores produkter lever op til certificeringen hos Dansk Standard. Dette betyder at vores legepladser er sikkert, både i udformningen og materialevalget. Vore legepladser fremstilles i egen dansk produktion af dygtige og erfarne medarbejdere.

Alle vores legepladser designes og produceres så de er sjove, sikre og biddrager til udviklingen af børns sanser og motorik. Vi har to typer af legepladser: NaturLeg er fremstillet i stærkt robinietræ, og er utrolig holdbart, i daglig tale kaldes dette for naturlegeplads eller naturlegeudstyr. RudecoPlay er vores modul-baserede legepladser, dette betyder at vi nemt og bekvemt kan udvide en legeplads med nye legeprodukter. Vedligeholdelse af sådanne legepladser er også meget nemt, da det hele er opbygget i moduler.

Når vi leverer legepladser og legeudstyr til boligforeninger
-Kan det både være enkeltdele som en gynge, en terræn rutsjebane, legehus eller vores meget populære legeplads systemer kaldet kombisystemer. Oftest er det dog en komplet legeplads med tidligere nævnte dele, samt tilføjelser som vippedyr, borde og bænke samt sandkasser.

Vil du vide mere om hvordan din institutions nye legeplads kan blive en succes, er du velkommen til at skrive til os, eller ringe på telefon 43 99 60 33.

Herunder har vi indsat nogle eksempler på hvordan vores legepladser giver børn i institutioner en sjov, sikker og sund hverdag.

Dalmose

Haslev SFO

Trylleskoven, Solrød

Røde Kors 2007-2011

Blæsenborgskolen 2011