Alle varer markeret med flag har 30% rabat
Ring i dag på +45 53 600 501

Sjov og sikker legeplads fra Rudeco. Se vores store udvalg af sikre legepladser her.

KLIK OG SE MERE

Legepladser til boligforeninger. Kontakt os for uforpligtende rådgivning og inspiration.

Projekt: Stævnen, Ørestad, København

KLIK OG SE MERE
008

Sørup Skovbørnehave

KLIK OG SE MERE
008

Legeplads med klatreplade, trappe, klatre net, glidestænger og tårn. En sjov og sikker legeplads fra Rudeco.

KLIK OG SE MERE
008

Med det store udvalg i Rubinie produkter fra Rudeco kan du sammensætte den perfekte naturlegeplads. Ring eller skriv til os i dag, så kan vi sammen finde den bedste løsning.

Projekt: SFO Haslev

KLIK OG SE MERE

Spar tid og penge med nemme legeplads monteringsvejledninger

Under hensyn til legearealets stand og jeres ønsker om den fremtidige indretning af legepladsen, klargør vi området, hvor de nye legeredskaber skal sættes op. Vi har normalt en leveringstid på 2-6 uger afhængig af sæsonen og den konkrete ordre.

Når legeredskaberne leveres på pladsen, følger der også en udførlig montagevejledning opstillingsvejledning med.

Det er meget vigtigt for både sikkerheden, produktgarantien og legeværdien, at montagen opstillingen udføres korrekt. Derfor anbefaler vi, at opgaven overlades til erfarne montører. Rudeco udarbejder gerne et tilbud på denne del af processen. Selve opstillingen og montagen tager erfarne montører 1-3 dage alt efter opgavens størrelse.

Aflevering
Når legepladsen er færdigmonteret sker den egentlige aflevering. I den forbindelse gennemgår vi alle redskaberne og hele pladsen sammen med dig. På den måde sikrer vi i fællesskab, at legeredskaberne/legepladsen overholder alle gældende sikkerhedsnormer EN 1176 og EN 1177, og at alt i øvrigt er leveret og monteret som aftalt. Til sidst gennemgår vi sammen logbogen. Se også Vedligeholdelse.